Zveza prijateljev mladine Maribor že tradicionalno prireja med počitnicami tabore za nadarjene učence v Poreču, na Pohorju in v Marburgu. Tako so jih pripravili tudi za letošnje leto, s tem da je letos novost, da se taborov lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni učenci, a ne morejo uveljavljati subvencije.

Tabori so odlična priložnost, da mladi preživijo počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora, bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več).
Kot vedno doslej, so tabori lahko subvencionirani, poskrbljeno bo tudi za prevoz. O vsem bomo udeležence podrobneje obvestili po prejemu prijave.
Podrobno tukaj.

TABORI, KI JIH PRIPRAVLJAMO:

TABOR

OŠ/SŠ*

Starost

TERMIN

LOKACIJA

CENA

KREATIVNA ANGLEŠČINA

5. – 9. razred

29. 6. – 4. 7. 2018

POREČ

190,00 €

NEMŠČINA*

OŠ in SŠ**

od 12. – 16. let

3. 8. – 12. 8. 2018

MARBURG

526,00 €

V sodelovanju s KUD CODA pripravljamo glasbeni tabor

SKUPAJ NA 440 Hz – glasbeni tabor

OŠ in SŠ**

od 12. – 16. let

25. 6. – 29. 6. 2018

POHORJE

184,00 €

Prijavnice in ostale informacije najdete na naši spletni strani.

 KRATKI OPISI TABOROV

  • Tabor ANGLEŠČINE – za tiste, ki jih zanima angleški jezik in si želijo nekoliko drugače preživeti nekaj počitniških dni ob morju. Na taboru bosta v ospredju ustvarjalnost in kreativno pisanje v izbranem tujem jeziku. Ob tem pa še spoznavanje mesta ter aktivno preživljanje počitnic. Tabor je namenjen tistim, ki si želijo veliko zabave, druženja, ustvarjanja in nepozabnih doživetij.
  • ti je bližje NEMŠČINA in potovanja– potem moraš z nami v MARBURG. Učenje nemškega jezika ni nujno sedenje v učilnici in poslušanje predavanj, lahko je pravo potovanje, raziskovanje, zabava in druženje s prijatelji. Obiski zanimivih krajev, adrenalinske in športne dogodivščine, družabne igre in večerne zabave … pri tem pa učenje nemškega jezika steče kar nehote in povsod. Obiskali in raziskovali bomo tudi PARIZ.
  • si GLASBENI TIP – potem je zate tabor SKUPAJ NA 440 Hz – glasbeni tabor, ki ga pripravlja KUD Coda v sodelovanju z ZPM Maribor. Vabljeni vsi mladi, stari med 12 in 16 let, ki imate osnovno glasbeno predznanje in ste vsaj dve leti glasbeno aktivni, saj je cilj izvedbe programa skupaj ustvariti avtorsko pesem. Zato bo mladim glasbenim ustvarjalcem ponujen pester program. Spoznali boste različne glasbene zvrsti, naučili se boste, kako prek improviziranja, skladanja aranžiranja in priprave besedila nastane avtorska pesem.
(Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost