Spoštovani!

V skladu z odlokom vlade z dne 30. 12. 2020, bo pouk v času od 4. 1. 2021 do 8. 1. 2021 potekal na daljavo po ustaljenem načinu. Novi odlok odpira zgolj OŠPP in zavode za izobraževanje otrok s posebnimi potrebami, ki svojo dejavnost v celoti vračajo v šole 5. 1. 2021. V naslednjem tednu bo Vlada RS glede delovanja vzgojno-izobraževalnih zavodov in vračanja otrok v vrtce in šole na podlagi tedanje epidemiološke situacije sprejela nov odlok, o čemer vas bomo obvestili. Zato vas vabimo, da spremljate našo spletno stran, kjer vas bomo sproti obveščali.

Vrtec bo v času od 4. 1. 2021 do 8. 1. 2021 delal v zmanjšanem obsegu in zagotavljal program za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način (kakor po sedaj veljavnem odloku). Potrdila so potrebna enaka kot do sedaj. Zdravi starši naj pripeljejo le zdrave otroke.
Obveščamo vas tudi, da je šolska prehrana omogočena učencem, ki imajo subvencionirano prehrano. Zanje je obrok brezplačen. Na obrok se je potrebno prijaviti vsaj en dan prej.
Želimo vam miren, srečen in zdrav začetek novega leta.

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost