Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da smo v četrtek, 28. 1. 2021, prejeli okrožnico MIZŠ, s katero smo bili seznanjeni, da bo v ponedeljek, 1. 2. 2021, pouk za vse učence potekal na daljavo. Nato naj bi se učenci 1. triade v torek, 2. 2. 2021, vrnili v šolo, učenci od 4. do 9. razreda pa naj bi še vedno nadaljevali z izobraževanjem na daljavo.

Tekom današnjega dne (29. 1. 2021) smo prejeli novo okrožnico, da je v pripravi sprememba odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja. Sprememba bo v ‘rdečih regijah’ omogočila neprekinjeno izvajanje pouka za učence prvega triletja v prostorih šole, kjer šole v sodelovanju z zdravstvenim domom lahko zagotovijo hkratno izvajanje testiranja zaposlenih in pouka.
Šola in Zdravstveni dom Gornja Radgona sta pripravila načrt ponedeljkovega testiranja, ki bo v jutranjih urah in to nam omogoča, da lahko v ponedeljek, 1.2. 2021, izvedemo POUK na šoli.
Ker vse predhodne okrožnice, ki smo jih prejemali ravnatelji včeraj in danes, niso bile usklajene, sem želela počakati na končno potrditev vladnega odloka. Danes zvečer, ob 18.30, je vlada sprejela napovedano spremembo odloka in tako so navedbe, da se pouk v ponedeljek lahko izvede v šoli, postale veljavne.
Vrtec deluje nemoteno, tako kot v preteklem tednu. Opozarjamo pa vas, da morajo starši otrok v vrtcu imeti obvezno pravilno nameščeno masko. Ruta ali šal ne zadošča.

Vsem želim veliko mero potrpežljivosti in mirne krvi v tem času, ki so zelo občutljivi za vse.

Ravnateljica: mag. Slavica Trstenjak

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost