V sredo, 1. 6. 2022 ob 17.00, je bila po dveh letih ponovno izvedena revija otroških in mladinskih pevskih zborov pod naslovom ZBOROVSKI BOOM, ki je v organizaciji JSKD Območna izpostava Gornja Radgona v sodelovanju z Občino Gornja Radgona potekala kot skupni koncert vseh pevk in pevcev osnovnih šol, na stopnišču pred cerkvijo v Gornji Radgoni. ZBOROVSKI BOOM je bil namenjen spodbujanju učencev k petju, motivaciji in obuditvi otroških in mladinskih pevskih zborov v času post-epidemiološkega okrevanja dejavnosti. Skupaj je zapelo okoli 150 otrok.
Lepemu številu poslušalcev so se predstavili združeni OPZ in MPZ osnovnih šol dr. Antona Trstenjaka Negova, Apače, Radenci, Kapela in Gornja Radgona. Mladim in ubranim glasovom so dirigirali: Andrejka Kurbus, Karina Miklaužič, Kristjan Borovšak in Natalija Šijanec. Nastopajoče sta korepetirala Predrag Bjelajac in Kristjan Borovšak.
S skupnimi močmi nam je uspelo. Zelo vesela in ponosna sem, da smo bili edina šola, ki je na ZBOROVSKI BOOM pripeljala zraven mladinskega tudi otroški pevski zbor. Fotografije so na ogled v galeriji. Prav tako si lahko na tej povezavi ogledate posnetek.
Vsem nastopajočim iskrene čestitke in vse pohvale.

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost