Ogled živalskega vrta v Ljubljani
V petek zjutraj, 6. 6. 2022, smo se ob 6.30 uri z avtobusom odpeljali na izlet v Ljubljano. Najbolj smo se veselili ogleda živalskega vrta. Sprehodili smo se po celotnem živalskem vrtu in videli veliko zanimivih živali, živečih na vseh kontinentih; slone, žirafe, zebre, leve, tigre in še veliko drugih živali. Lahko smo si kupili tudi spominke.  Pot smo nadaljevali do šolskega muzeja in v središče Ljubljane. Zadovoljni  smo se domov vrnili šele zvečer v mraku.
Žiga Haložan

V petek smo se 4. in 5. razred udeležili izleta. Ob 6.30 smo se odpravili od šole z avtobusom. Najprej smo si ogledali živalski vrt. Tam smo se potepali 3 ure nato smo šli v Slovenski šolski muzej. Tam smo si ogledali razstavo in se udeležili stare šolske ure. Nato smo si šli ogledat  tromostovje in kip Prešerna. Obiskali smo MC DONALD˙S, tam smo se najedli in šli na avtobus.
Lado Bratuša

Najprej se bomo dobili pred šolo ob 6:10. Ko se zberemo gremo ob 6:30 na avtobus in se peljemo do Ljubljane okoli 2 uri. Med vožnjo smo se ustavili 10 min za WC in za malico. Neto smo prišli v ZOO Ljubljano. Tam bomo si ogledali zalo veliko različnih živali . Lahko jih bomo fotografirali. Ko smo si ogledali vse živali smo imeli 10 min za spominke. Potem smo odšli v muzej šolstva . Imeli smo tudi 1 uro starega pouka. Ko smo končali smo šli na tromostovje in na Prešernov trg. Šli smo tudi v MC Donald. Domov smo prišli ob okoli 18:30. 
Gaj Lorenčič

Zjutraj smo se z avtobusom odpeljali v Ljubljano. Tam smo bili 3 ure. Ko smo si vse ogledali smo šli v muzej šole nekoč. V muzeju smo bili eno uro, potem smo si šli ogledat kip Prešerna. Nato smo šli v Mcdonalds in ko smo se najedli smo šli na avtobus proti Negovi.
Timotej Vogrinec

Nekaj fotografij si lahko ogledate v galeriji.

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost